Rekkevidde

Rollespill er læring, kultur, lek og utvikling

Rekkevidde AS lager rollespill, eventyrspill og opplevelsesutfordringer i stor og liten skala. Vår portefølje inkluderer konfirmasjonsundervisning, utendørs rollelek for barn, rollespill for internasjonale deltakere, kurs og workshops.

Sammen med kunden finner vi fram til et rollespill som dekker deres behov.

Om oss

Vårt formål er å tilby rollespill for bedrifter, organisasjoner, privatmarkedet og utdanningssegmentet.

Vi har over 35 års samlet erfaring med produksjon og organisering av levende rollespill. Vi har kompetanse innen logistikk, ressursforvaltning, historiefortelling, økonomi og kreativ ledelse. Sammen med kunde lager vi skreddersydde rollespill og lignende opplevelser.

Tjenester

Vi gjør flere ting.

For Nasjonen

Undervisningsrollespill i stor skala. Har siden 2017 vært del av konfirmasjons-undervisning i Rogaland og Agder. Rollespillet tar opp flere konkrete læringsmål og tema, blant annet menneskerettigheter og kritisk tenking, urett og diskriminering.

Fabelspel

Fabelspel er et levende rollespill for barn i alderen 8-12 år. Ved å utfolde seg i rollelek opplever barn glede, humor og spenning. Fabelspel skal være en arena for utvikling og læring, og for sosial og språklig samhandling. Leken står i sentrum.

Laiv

Rekkevidde produserer og arrangerer sine egne levende rollespill rettet mot voksne. Vi utforsker flere forskjellige tema og sjangere. Laiv er samskaping, lek, utøvelse, kulturformidling og kunst Hensikten er deltakerens egen opplevelse

Kurs og workshop

Vi arrangerer kurs og workshops relatert til produksjon av levende rollespill, skriveverksted, bygging av rekvisitter, foto, søm og andre tema som følger Rekkeviddes formål. Våre kurs er tilgjengelige for private, bedrifter og organisasjoner.

Verdens fakeste stockfoto-smil

Åååh, se så mye jeg har blitt photoshoppet. Forresten, er det noe galt med armene mine, eller ser det naturlig ut når jeg holder dem slik?

«Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio.»

Ethan Valdez
California

«Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat gravida nibh vel ipsum.»

Adam Brooks
Los Angeles

Hvorfor rollespill?

Rollespill er å oppleve en simulert situasjon og se den gjennom øynene til en annen; en rolle man ikler seg. Rollespill kan være både lek, et pedagogisk verktøy eller en treningsmetode. Gjennom samskaping og deltakelse kan det åpne for økt innsikt. Som metode kan rollespill kan fremme forståelse, utforske ulike handlingsalternativer i en situasjon og fungere som et forbedringsverktøy. Som lek er rollespillets hensikt å skape en felles historie innenfor gitte rammer hvor hensikten med spillet er deltakernes egen opplevelse, og ikke

Læring

product or service description

Ligula ullamcorper malesuada proin libero. Nulla aliquet enim tortor at auctor urna.

Samskaping

product or service description

Hendrerit dolor magna eget est lorem ipsum dolor sit amet. Purus sit amet volutpat.

Kultur

product or service description

Nulla aliquet enim tortor at auctor urna nunc id cursus. Nunc faucibus a pellentesque.

Utvikling

product or service description

Et pharetra pharetra massa massa ultricies mi quis. Hendrerit dolor magna eget est lorem.