Kortlaivhelg 25. – 27. august 2023

  • Én helg, tre laiver
  • Opplev forskjellige typer laiv
  • En sosial helg og godt miljø

Deltakelse på kortlaivhelgen koster 1250 kr. Dette inkluderer tre laiver, overnattingsplass for to netter og avsluttende fest/sosial hygge  i våre lokaler på Dale utenfor Sandnes.

Mat og drikke er ikke inkludert i prisen. Man er påmeldt alle tre laivene ved kjøp av billett.

Et fåtall enkeltbilletter til hver av de tre laivene er tilgjengelig for personer som ikke kan delta hele helgen. Scroll ned til under presentasjonsteksten.

ARKHAM

En minilaiv i tre akter satt i HP Lovecraft sitt Mythos-univers.

Fredag kveld blir det blir mystikk, grøss, galskap og en dose Call of Cthulhu spredd over tre akter. Arkham lages spesielt til Kortlaivhelgen 2023.

En enkel laiv å hoppe inn i uten forberedelser. Det er ikke nødvendig å ha kjennskap til rollespillet Call of Cthulhu eller HP Lovecraft for å spille laiven.

Skrevet og arrangert av Bjørn Are Stølen og Linn Kristine Try Mørk, og arrangeres med hjelp fra Annmereth Nicklasson.

De er herved invitert til seminaret “I Vår Tid” av professor Wolfgang Wolf.

Prof. Wolf har nettopp skrevet en interessant avhandling om tid og rom-kontinum, og vil nå for første gang dele av sine interessante funn.

Sted: Arkham University, oppgang C
Tid: 06:30 pm

Arkham University, fakultet for astrofysikk, ved Anton Azov.

—-

Du kan kjøpe enkeltbillett til kun Arkham for 500 kr. Mat, drikke og overnatting er ikke inkludert i prisen. 

Alvehøyskolen

Alvehøyskolen er en privatskole for rike og privilegerte alver og underjordiske, hvor de mest prestisjetunge alvefamiliene sender sine barn for å få den fineste utdannelse.

Enhver rose har sine mørke blader. Livet på skolen er ikke alltid så glamorøst som det kan virke. Det er stipendiater som må klare harde karakterkrav, det er maktkamper og skandaler, intriger, sladder, dueller og adelige trioer som terroriserer gangene på urpremieren av Alvehøyskolen.

Rollens kjønn blir trukket.

Alvehøyskolen spilles lørdag formiddag/tidlig ettermiddag. Skrevet og arrangert av Eskil Mjelva Saatvedt, Toril Mjelva Saatvedt, Christian Kuran og Anne Randi Meling.

—-

Du kan kjøpe enkeltbillett til kun Alvehøyskolen for 500 kr . Mat, drikke og overnatting er ikke inkludert i prisen. 

Alt var mye bedre under krigen

Alt var mye bedre under krigen!

Da binders var det viktigste accessoir til ethvert antrekk, både ridestøvler og victory rolls var på moten, landet var fullt av sentraleuropeiske brødrefolk, sprengstoff kunne bestilles med fly fra London og alle gode nordmenn hadde en engelsk pilot på låven.

“Alt var mye bedre under krigen” er en farselaiv som gjenskaper krigen i Norge slik den hadde vært hvis TV-serien ‘Allo ‘allo var en dokumentar. Forvent høy plott-tetthet og høy fjasefaktor.

Alt var mye bedre under krigen spilles lørdags kveld. Laiven ble første gang spilt i Bergen i 2011 og er skrevet av Cornelius Henriksen, Sunniva Wilberg Halvorsen, Karin Aspenes, Hanne Eik Pilskog, Therese G. Eide og Ingebjørg Berg Holm. Arrangeres på kortlaivhelgen med hjelp fra Aina Sogn Husvegg og Katherine Rosland. 

—-

Du kan kjøpe enkeltbillett til kun Alt Var Mye Bedre Under Krigen for 650 kr . Mat, drikke og overnatting er ikke inkludert i prisen. Du kan delta på afterlaiven etter at laiven er over.