Minilaivhelg 12. – 14. august 2022

  • Én helg, tre laiver
  • Opplev forskjellige typer laiv
  • En sosial helg og godt miljø

Billett til minilaivhelgen koster 950 kr. Dette inkluderer tre kortlaiver, overnattingsplass for to netter og avsluttende fest/sosial hygge  i våre lokaler på Dale utenfor Sandnes.

Mat og drikke er ikke inkludert i prisen. Man er påmeldt alle tre laivene ved kjøp av billett.

kunstfontene

Denne morsomme laiven er delt i tre akter, som hver foregår på en kunstutstilling flere år etter den forrige akten. Rollene er kunstnere, velgjørere eller kritikere. Relasjoner, rolleutvikling og endringer som rammer rollen fastsettes mellom hver akt.

Høy fjasefaktor om vernissage, tåkeprat, konversasjon, vin og “neimen guuuud, hvor beveget jeg blir av dette verk!”

En enkel laiv å hoppe inn i uten forberedelser. Perfekt som første laiv for helgen.

Kunstfontene spilles fredag kveld. Skrevet og arrangert av Aina Sogn Husvegg, Harald Ottesen Nødtvedt og Cornelius Henriksen.

amnesia

I et kaldt og slitt rom, opplyst av lysrør, våkner en gruppe mennesker. Når de ikke vet noen ting men mistenker alt, har de ikke noe annet valg enn å forsøke å gjenskape de fragmenterte minnene om det som ledet dem til dette stedet. Før de blir utslettet av eksperimentet som førte dem hit.

Du kjenner ikke til prosjektet. Du kjenner ikke til makten eller nettverket. Du antar at du er et helt normalt menneske som bare våkner opp i dette rommet sammen med andre mennesker. Du har amnesi.

AMNESIA er skrevet av Nick Huggins og tilrettelagt av Annmereth Nicklasson og Thor Egil Bokn. Laiven spilles lørdag på dagtid.


Marcellos kjeller

Bli med oss ned i Marcellos kjeller, der det spilles Russisk Rulett, Fru Conradas passer på og Mr Kaizer styrer det meste. Dans polka på den tradisjonelle måten med en ekte russisk ballerina og fest med våre brødre og søstre i resistansen som om morgendagen aldri skulle komme – for hvem vet hvem som enda er i live da?

Marcellos Kjeller er en laivmusikal basert på universet Kaizers Orchestra beskriver i sine første album med hovedvekt i Ompa til du Dør. Musikken driver spillet videre og hvis alt går som planlagt vil du assosiere sangene med minner fra laiven når du hører dem igjen i fremtiden. Det er ikke nødvendig å ha kjennskap til musikken for å oppleve laiven.

Bli med oss og opplev denne fantastiske laiven, skapt av Eirik Fatland, Arvid Falch og Erlend Eidsem Hansen.

Marcellos Kjeller spilles lørdag kveld.