Om oss

Rekkevidde ble opprettet i Stavanger i juli 2016. Organisasjonens formål er å tilby diverse former eventyrspill, rollespill og opplevelsesutfordringer, herunder også konfirmasjonsrollespill. Styret i Rekkevidde består av følgende personer:

Aleksander Arctander Gjøen
Aleksander (f. 1974) kommer fra Bergen og har drevet med levende rollespill siden sent på 90-tallet både som arrangør og deltager. Veldig ofte ender han opp med praktisk ansvar. Han er utdannet kokk, liker å lage mat og har bygget alt mulig i mange år. Aleksander eier og driver et firma som leverer logistikkløsninger for havner og shipping. I Rekkevidde er økonomi og organisasjon hovedoppgavene.

 

 

Geir Harald Helgeid 
Geir Harald (f. 1981) kommer fra Stavanger og har produsert og organisert levende rollespill siden 1999. Han har mye erfaring fra organisering av arrangementer, og er en kløpper på praktisk organisasjon og problemløsing. Til daglig jobber han som IT-konsulent.

 

 

 

Nina Tunge-Kvamme
Nina (f. 1975) kommer fra Stavanger og har siden slutten av 1999 produsert og organisert levende rollespill for mange hundre spillere. Hun har allsidig erfaring med frivillig arbeid fra både nasjonale og internasjonale organisasjoner, og i innland og utland. Til daglig jobber Nina som daglig leder på et makerspace, og er utdannet sosiolog ved Universitetet i Stavanger.

 

 

 

Per Christer Goa-Bjørnøy
Per Christer (f. 1981) kommer fra Randaberg og har vært med å gjennomføre praktisk arbeid rundt gjennomføring av levende rollespill i flere år. Til daglig jobber han som gruppeleder for asset information management team i et konsulentfirma, og har bakgrunn som elektroingeniør med spesialisering innen høyspent.

 

 

 

De ansvarlige har til sammen over 30 års erfaring med produksjon og arrangering av levende rollespill. Vi har erfaring innen logistikk, ressursforvaltning, historiefortelling, økonomi og kreativ ledelse.

Spørsmål og andre henvendelser kan sendes via kontaktskjema.