Hvem er vi

Rekkevidde ble startet i 2016. Styret består av fire kjernepersoner, men i tillegg har vi flere titalls dyktige medarbeidere knyttet til oss og gjennomføringen av prosjektene våre.

Aleksander Arctander Gjøen

Aleksander kommer fra Bergen og har spilt og arrangert levende rollespill siden sent på 90-tallet. Han eier og driver et firma som leverer logistikkløsninger for havner og shipping. I Rekkevidde er økonomi og organisasjon hovedoppgavene.

Geir Harald Helgeid

Geir Harald kommer fra Stavanger og har produsert og organisert levende rollespill siden 1999. Han har mye erfaring fra organisering av arrangementer, og er en kløpper på praktisk organisasjon og problemløsing. Til daglig jobber han som IT-konsulent.

Nina Tunge-Kvamme

Nina kommer fra Stavanger og har siden 1999 produsert og organisert levende rollespill. Hun har allsidig erfaring med frivillig arbeid fra både nasjonale og internasjonale foreninger og organisasjoner. Til daglig jobber Nina som fagleder i Stavanger kommune.

Per Christer Goa-Bjørnøy

Per Christer kommer fra Randaberg og har bidratt og deltatt i det praktiske arbeidet for levende rollespill i flere år. Til daglig jobber han som gruppeleder for asset information management team i et konsulentfirma, og har bakgrunn som elektroingeniør.

Til sammen har vi over 30 års erfaring med produksjon og arrangering av levende rollespill.
Vi har lang erfaring innen logistikk, ressursforvaltning, historiefortelling, økonomi og kreativ ledelse.